Härlig dag

17 Juli och äntligen är värmen tillbaka.
En dag som blev så där mysig som en sommardag ska vara.
Hade en lugn förmiddag och under eftermiddagen bestämde vi oss för att ha en mysdag på stranden. Åkte iväg och handlade lite picknickmat. Gjorde iordning smarriga mackor, lite plockmat, yoghurt och dricka såklart. Packade in oss, picknickkorg och badväskan i bilen och iväg for vi. Det var sen eftermiddag så det var inte många som var kvar vid badet.  Valde ut ett av picknickborden på stranden, sen iväg ner till det glittrande inbjudande vattnet. Hela familjen plaskade runt, stojade och bara njöt av den sena eftermiddagen. Hungriga öppnade vi picknickkorgen och åt all mat på en gång. Ost, smörgåsar, morötter... mums! 
När vi satt där och åt fick vi se en orm simma ute i vattnet. Vi gick ut på bryggan och fick se ormen simma förbi oss på nära håll. Det var en snok.  Den simmade upp strax intill stranden och försvann iväg.

Plockade ihop vårt pick och pack och for hem. Belåtna och lite däsna sitter vi nu och njuter framför tv:n. Nu är det dags att runda av kvällen med en saga. Igår köpte vi en ny bok så kvällssagan är redan given. Egentligen trodde jag vi skulle läsa den redan igår men då var det en bröderna Grimm-saga i repris som gällde. Eller rättare sagt., det var så svårt att välja så vi läste både Snövit och Rapunzel.
Jaja, nu har det hunnit bli sen sen kväll. Ska vi hinna läsa sagan innan ögonlocken faller så får vi nog sätta fart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0